Integracija sistema 2018-07-16T09:31:02+00:00

Serveri za sve vaše potrebe

Serverska infrastruktura je jedna od najbitnijih stvari u okviru svakog informacionog sistema. Nudimo usluge instalacije, početne i napredne administracije servera, kao i daljinsko upravljanje, administraciju i monitoring u mrežama najrazličitijih arhitektura i stepena složenosti.

Iza nas je veliko iskustvo i stručnost vezana za organizaciju i administraciju serverske infrastrukture bilo kog tipa. Kroz razgovor sa klijentima utvrđujemo potrebe i mogućnosti na osnovu čega se nalazi najoptimalnije serversko rešenje kojim bi se unapredilo poslovanje.

Održavanje vašeg sistema

Jedna od najbitnijih stvari za svako poslovanje je da sistem radi stabilno i da se problemi rešavaju u što kraćem roku. Nudimo Vam konfigurisanje i održavanje radnih stanica, servera, lokalnih i mrežnih štampača kao i instalaciju i svog potrebnog softvera.

Dozvolite nam da preuzmemo brigu o Vašem sistemu. Naš tim će biti tu za Vas, bilo da je to dolazak na lokaciju ili remote podrška,  kako bi vaš sistem radio besprekorno 24/7.

Računarske mreže

Kako bi se Vaš posao odvijao neometano, potrebno je dizajnirati i održavati robusnu i visoko dostupnu računarsku mrežu.

  • Specijalizovani smo za projektovanje i implementaciju računarskih mreža za mala i srednja preduzeća.
  • Mi Vam možemo ponuditi rešenje koje zadovoljava potrebe Vaše kompanije, bilo da je to lokalna računarska mreža ili povezivanje udaljenih lokacija.

Šta je MikroTik?

MikroTik je Letonski proizvodjač mrežnih uređaja i mrežnog softvera.
Popularnost na svetskom tržistu im je donela povoljna cena uređaja RouterBOARD i RouterOS, operativni sistem MikroTik mrežnih uređaja koji sadrži sve funkcije potrebne poslovnim korisnicima i internet provajderima – rutiranje, firewall, kontrola protoka, hotspot, VPN server i jos mnogo toga.
Konfiguraciju svih potrebnih i željenih funkcionalnosti ovih uređaja mogu sprovesti naši MikroTik sertifikovani mrežni inženjeri.

Mrežna administracija

Projektovanje, instalacija, konfiguracija i održavanje računarskih mreža zahteva vreme i posvećenost. Tu smo da Vam pomognemo da skinete problem mreža sa dnevnog reda. Izbor i nabavka računarske i mrežne opreme, projektovanje mreže infrastrukture, konfigurisanje i održavanje mreže kao i hardverska i softverska i korisnička podrška samo su neki od poslova koji se danas potrebni da zadovolje potrebe korisnika.

Iza nas je veliko iskustvo i stručnost vezana za:

• Dizajniranje i održavanje lokalne i  mreže bežične mreže (LAN, WLAN)

• Instalacija i održavanje pasivne mrežne opreme

• Instalacija i održavanje aktivne mrežne opreme(MIKROTIK, CISCO)

• Održavanje mrežnih servisa

• Održavanje mrežnih protokola i IP adresiranja

• Instalacija i održavanje IP video nadzora

• Instalacija i održavanje IP telefona